Clubbing

Breda staat bekend om haar talloze gezellige cafés, maar naar een goede club is het lang zoeken. Op 30 juni vindt de eerste editie plaats van Clubbing; een kleinschalig uitgaansconcept met internationale allure. Voor de première wordt Barlucca aan het Van Coothplein eenmalig dé zaak voor een unieke clubavond.

“Al jaren ben ik meerdere maanden per jaar werkzaam op Ibiza”, zegt initiatiefnemer Eddy Vonk “En graag zou ik die heerlijke clubsfeer van het eiland willen vertalen naar de situatie in Breda. Clubbing betekent letterlijk ‘van club naar club gaan’; zoals bij de hier bekende kroegentocht, maar dan langs clubs”.

Steeds opent een andere bekende uitgaansgelegenheid in Breda haar deuren voor het Clubbing-concept. Zo nodig gaat alles aan de kant. Op deze manier worden de bezoekers steeds weer verrast. Door een bijzondere inrichting en een uitstekende verzorging.

“Ik wil graag spraakmakende avonden organiseren voor de doelgroep 30+. Kleinschalig, intiem en exclusief. Waar men heerlijk kan dansen op muziek van lokale helden zoals Funkerman en Boris Smit. Eigentijdse en toegankelijke dance met een knipoog naar disco. In een zaak die iedereen denkt te kennen, maar tijdens Clubbing een onverwachte kant laat zien.”

A 30 + Night out

Club with us